Onze dakdekkers gaan aan de slag op uw dak

Heeft u een pannen dak of een plat dak? van Moerkerk verzorgt de dakbedekking van diverse soorten daken. Laat uw dak bedekken met dakpannen, dakbanen of bitumen.

Platte daken en pannendaken in en om Geleen

Vroeger betekende een plat dak dat uw dak niet lang mee zou gaan. De reputatie van het platte dak was niet zo best. Tegenwoordig zijn platte daken qua duurzaamheid bijna niet meer te onderscheiden van hellende daken. Platte daken gaan met de nieuwste technieken en materialen inmiddels namelijk ook 30  tot 40 jaar mee.

Platte daken

Op platte daken wordt veelal bitumen dakbedekking toegepast. Bitumen trekt zich namelijk niets aan van de weersomstandigheden. Het is sterk, gaat lang mee en is betaalbaar. Gaat u liever niet voor een bitumen dak? Tegenwoordig is het ook mogelijk om uw dak te laten bedekken met kunststoffen zoals ECB en EPDM.

Er valt niet te twisten over smaak

Over smaak valt niet te twisten, maar over kwaliteit en techniek wel. Wij adviseren u graag over het uiterlijk van uw dak, maar de nadruk ligt altijd op kwaliteit. U krijgt niet voor niets 10 jaar volledige garantie op al onze werken. Reparatiewerken zijn hiervan uitgesloten.

Alleen het beste is goed genoeg. Ons motto is dan ook: ieder werk moet een examenwerkstuk zijn. Met name in de afwerking geldt deze regel. Wij durven met zekerheid te zeggen dat u een fijn gevoel overhoudt aan een samenwerking met Van Moerkerk.

Hellende daken

Bij een hellend dak kunt u kiezen uit een groot aanbod aan afwerkingen. Ga voor singels, leien, bitumen, EPDM, keramische of betonnen dakpannen of dakbanen van staal of zink.

Dakdekker Geleen