Gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van riolering

Laat uw rioleringssysteem aanleggen en onderhouden door Van Moerkerk. Wij zijn één van de weinige bedrijven in Limburg die hiervoor geheel gecertificeerd zijn. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van een goed functionerende afvoer.

Riolerings- en loodgieterswerk

Het afvoeren van water is een vak apart. Alleen al door rekening te houden met de wetten van de natuur zal het afvoeren van water in veel gevallen probleemloos verlopen. Dit is zeker bij het afvoeren van grote hoeveelheden water van belang, maar ook bij het afvoeren van kleine hoeveelheden water kan ondeskundige aanleg tot problemen leiden. Waar water in gaat, moet namelijk ook lucht worden verplaatst. Kan de lucht niet weg of wordt er te weinig lucht aangevoerd? Dan kan de afvoer van water geheel tot stilstand komen. In veel gevallen leidt dit tot het ‘klokkende’ geluid van uw sifon (ook wel bekend als zwanenhals).

Bij herstelwerkzaamheden aan uw riolering kan het zijn dat de bestrating of uw tuin eraan moet geloven. Natuurlijk herstellen we de tijdelijke ‘schade’ die we aanbrengen na afloop ook weer. Zoals het hoort.

Wij zijn in het bezit van graafmachines, hogedrukreinigers, trilplaten, grondstampers en kiepaanhangers. Alles in eigen hand, stand-by om u te helpen.

Bij aanleg van uw afvoer door Van Moerkerk bent u verzekerd van een goed functionerend en eenvoudig te onderhouden riolering.

Doucheputje verstopt of stroomt uw toilet over? Ook voor verstoppingen en andere loodgietersklussen zoals cv- en sanitairaanpassingen belt u Van Moerkerk: 046-4741985.

Rioolwerkzammheden Geleen