Dakkapel aanleggen in Geleen e.o.

Wilt u uw zolder transformeren tot een echte kamer en meer ruimte creeren? Laat een dakkapel plaatsen door de vakmensen van dakdekkersbedrijf van Moerkerk.

Laat u verrassen door de ruimte en het licht

Buiten het feit dat een dakkapel gegarandeerd meer ruimte creëert, zult u ook verrast zijn door de hoeveelheid extra licht wat uw kamer binnenkomt.

Niet op ieder huis kan zomaar een dakkapel geplaatst worden. U zult zich aan bepaalde regels moeten houden, onder meer om uw veiligheid en die van omwonenden te waarborgen. De dakkapel moet passen bij uw huis en de omgeving, én uw buren mogen er uiteraard geen last van hebben. In sommige gevallen is voor het plaatsen van een dakkapel een vergunning nodig.

Benieuwd of u een dakkapel op uw woning mag plaatsen zonder bouwvergunning? Op de site van het ministerie van VROM leest u aan welke eisen u dient te voldoen.

Daglichtsystemen

Wilt u graag meer daglicht in uw kamer maar liever niet hakken en breken? Daglichtsystemen zijn een goede oplossing voor meer licht zonder hak- en breekwerk. Als het mogelijk is daglichtsystemen in te bouwen in uw woning of pand, heeft u keuze uit meerdere A-merksystemen. Vraag naar de mogelijkheden. Door het plaatsen van een daglichtsysteem heeft u in no time meer licht in uw werkkamer, praktijk, garage of wat voor ruimte dan ook. Een inbreker kan zich niet door een daglichtsysteem wringen, bij een lichtkoepel is dit wel anders. Het grootste voordeel van deze manier van meer daglicht creëren is dat er niets afgebroken hoeft te worden.

Bent u nieuwsgierig naar hoe dit precies werkt en hoe het eruitziet? Neem contact op of kom langs. Liever bij u thuis afspreken? Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis of op kantoor om de mogelijkheden te bespreken. Meer ruimte? Kies voor een dakkapel!

De dakkapellen die wij voor u bouwen en plaatsen zijn onderhoudsarm en hoeven - in ieder geval aan de buitenzijde - niet geverfd te worden. Doordat we gebruikmaken van producten met een coating, hoeft u zich geen zorgen te maken over schilderwerk. Als u uw dakkapel en boeiboord af en toe eens schoonmaakt, zijn ze weer als nieuw.

De kozijnen die onderdeel uitmaken van de dakkapel zijn meestal van kunststof. Deze kozijnen worden door een erkend bedrijf gemaakt, geleverd en geplaatst. Dit geldt ook voor de rolluiken die wij, indien gewenst, integreren in het overstek van de dakconstructie. De garantie op uw kozijnen en rolluiken krijgt u van het desbetreffende bedrijf.

Iedereen vindt iets anders mooi, maar als u een keuze maken moeilijk vindt, geven wij u graag kleuradvies over de te kiezen kleurencombinatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wil u een offerte aanvragen? Neem contact op.

Onderhoudsarme & duurzame dakkapellen