Wij zijn gespecialiseerd in platte en hellende daken.

Heeft u een pannendak of een plat dak? Wij verzorgen de dakbedekking van diverse soorten daken. Laat uw dak bedekken met dakpannen, bitumen of een andere duurzame oplossing.

Platte daken en pannendaken regio Geleen

Vroeger betekende een plat dak dat uw dak niet lang mee zou gaan. De reputatie van het platte dak was niet zo best. Tegenwoordig zijn platte daken qua duurzaamheid bijna niet meer te onderscheiden van hellende daken. Platte daken gaan met de nieuwste technieken en materialen inmiddels namelijk ook 25 tot 35 jaar mee.

Bitumen dakbedekking voor platte daken

Op platte daken wordt veelal bitumen dakbedekking toegepast. Bitumen trekt zich namelijk niets aan van de weersomstandigheden. Het is sterk, gaat lang mee en is betaalbaar. Gaat u liever niet voor een bitumen dak? Tegenwoordig is het ook mogelijk om uw dak te laten bedekken met de nieuwste bitumineuze dakbedekkingen. 

Isoleren is belangrijk voor het wooncomfort, het heeft invloed op de behaaglijkheid in de woning, wij adviseren u graag naar de mogelijkheden.

De opbouw van pannendaken

Bij een hellend dak kunt u kiezen uit een groot aanbod aan afwerkingen. Ga voor bitumen, keramische of betonnen dakpannen of dakbanen van staal of zink. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en vernieuwen van daken in de bestaande woningbouw. Er zijn tal van mogelijkheden. 

Over smaak valt niet te twisten

Over smaak valt niet te twisten, maar over kwaliteit en techniek wel. Wij adviseren u graag over het uiterlijk van uw dak, maar de nadruk ligt altijd op kwaliteit. U krijgt niet voor niets 10 jaar volledige garantie op al onze werken. Reparatiewerken zijn hiervan uitgesloten.

Alleen het beste is goed genoeg. Ons motto is dan ook: ieder werk moet een examenwerkstuk zijn. Met name in de afwerking geldt deze regel. Wij durven met zekerheid te zeggen dat u een fijn gevoel overhoudt aan een samenwerking met Dakdekkersbedrijf van Moerkerk.

VRAAG EEN OFFERTE AAN